Partner worden

Partner worden


Gablok werkt met een netwerk van partners om haar model te promoten en haar diensten uit te breiden naar de Europese en internationale bouwmarkten. Elke partner voert zijn taken op het gebied van vertegenwoordiging, distributie en assistentie in zijn eigen gebied zo goed mogelijk uit.

Een internationale strategie


Het Gablok concept wordt beschermd door een internationaal patent.

Onze bouwpakketten worden nu geproduceerd in verschillende landen over de hele wereld, in Europa en elders.

Terwijl onze partners produceren volgens het Belgische Gablok model, zijn we ons bewust van onze wens om onze zelfbouwers te voorzien van kwaliteitsmaterialen uit een korte toeleveringsketen. Daarom heeft elk land waar een van onze partners is gevestigd ook zijn eigen blokproductiefaciliteit.

Waarom een Gablok partner worden?


De bouwmarkt opnieuw uitvinden

Het door Gablok ontworpen model voldoet aan de uitdagingen van de hedendaagse bouw, maar veel mensen zijn er onbekend mee of weten niet hoe ze de sprong moeten wagen. Word de drijvende kracht achter verandering en ondersteun hen met innovatieve, duurzame oplossingen.

Sluit je aan bij een sterke groep

Je profiteert van een stevig netwerk van gepassioneerde spelers die je steunen bij je initiatieven en je groeiproces. Je krijgt ook toegang tot een onmisbare gereedschapskist die je helpt om al je bouwprojecten tot een goed einde te brengen.

Ga op avontuur in Gablok

Met Gablok start je een veelbelovend bedrijf in jouw land. Door partner te worden, zorg je voor versnelde groei op lokale schaal. Word zelf een promotor van innovatie dankzij het Gablok concept.

Hoe kan ik een Gablok partner worden?


Staat jouw land nog niet in een van de zones van Gablok? Wil je lid worden van het Gablok partnernetwerk?

Stel ons al uw vragen of stuur ons uw aanvraag door het indienen van een gedetailleerde presentatie bestand via :
partner@gablok.com

Partner worden


    Dat ben je ook:
    Documenten downloaden (.pdf, .zip, .rar) :    Ik heb gelezen en ga akkoord met het Privacybeleid